Vergelijk leningen. Wij helpen u een lening vinden!

Over ons

Whatlender.com is een website die leningen vergelijkt. Whatlender.com geeft advies door middel van het vergelijken van retail banking en financiële producten, van persoonlijke leningen en creditcards tot hypotheekleningen, consolidatie leningen en meer. Whatlender’s Vergelijkingsservice is volledig gratis. We helpen u met het vergelijken van honderden leenproducten van verschillende aanbieders over de hele wereld, en we zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van onze services.We begrijpen dat bank- en leenproducten erg complex en moeilijk te begrijpen kunnen zijn, daarom kun je op de Whatlender.com website niet alleen financiële producten vergelijken, maar ook bruikbare informatie en gidsen over consumentenbescherming, informatie over financiële en leenproducten, en meer. Bijvoorbeeld:


  • https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/veelgestelde-vragen/lenen - Deze website is van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) . AFM overziet de financiële markten van sparen, investeren, lenen en verzekeringen. Op deze website vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over particuliere verleningen en leningen en je krijgt er ook informatie en slimme tips over particuliere verleningen, rentepercentages en andere financiën-gerelateerde onderwerpen.
  • https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/themas/producten/lenen/tips - op de website van AFM vind je algemene tips over veilig en verantwoordelijk geld lenen.
  • https://www.acm.nl - deze website is van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). ACM beschermt de belangen van consumenten en zorgt ervoor dat bedrijven eerlijk concurreren. Hier kun je lezen over jouw consumentenrechten, jezelf op de hoogte stellen van regels en contact opnemen met ACM als je vragen hebt over consumentenrechten of als je een klacht wilt indienen.
  • https://www.nibud.nl/consumenten/hulp-bij-schulden/ - Als je geldproblemen ervaart en worstelt met een schuld kun je de website van Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) bezoeken waar je advies, informatie en educatief materiaal kunt vinden die je kunnen helpen met het op orde krijgen van jouw financiële situatie.


Whatlender.com is trots mensen te helpen zodat ze beter geïnformeerd zijn over financiële producten en zo ook slimmere financiële beslissingen kunnen maken.Whatlender.com is ook een vertrouwde partner van een groot aantal financiële instituties, aangesloten netwerken en marketingbureau’s over de hele wereld. Bij Whatlender.com staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingsopties. Als u met ons hierover wilt spreken, kijk dan hier voor meer informatie.Om de vergelijkingsservice van Whatlender.com te gebruiken, bent u niet verplicht om persoonlijke data op te geven - registratie is niet verplicht.Whatlender.com is geen bank, kredietverstrekker, broker of verstrekker van producten. Whatlender.com is geen onderdeel van een financiële institutie, maar is een onafhankelijk bedrijf van particuliere aandeelhouders. Alle informatie op Whatlender.com is algemeen en informatief. Al verslaat Whatlender.com een groot aantal leenproducten en aanbieders, denk eraan dat dit niet de enige opties zijn die beschikbaar zijn op de markt, en dat dit daardoor niet de beste fit zou hoeven zijn. We nemen uw persoonlijke omstandigheden en financiële situatie niet in acht, en we bevelen geen specifieke producten aan. Als u een leenproduct wilt bestellen via de Whatlender.com website, handelt u dit direct af met de aanbieder en niet met Whatlender.com. Het is aanbevolen om alle relevante documentatie van de aanbieder te lezen, voordat u een financieel product accepteert.Bedrijfsinformatie

Whatlender.com is onderdeel van MoneyGuru SIA.
Wij zijn gevestigd op Karla Ulmana-steeg 2, Riga, Letland, LV-1004.
MoneyGuru SIA (reg. no. 41503072001) staat ingeschreven bij The Register of Enterprises of the Republic of Latvia (RE). ‘Het RE is een rechtspersoon die onder de supervisie van het Ministerie van Justitie en haar activiteiten zijn gereguleerd door de wet van ‘The Register of Enterprises of the Republic of Latvia’, de Reguleringen van het RE zijn goedgekeurd door het Kabinet van Ministers en andere regulerende besluiten.’

WhatLender.com
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more