Vergelijk leningen. Wij helpen u een lening vinden!

FAQ

Overweegt u een krediet af te sluiten? We raden u aan onze verzameling FAQ’s te lezen om antwoord te krijgen op alle vragen die u kunt hebben over lening.


Moet ik overwegen een krediet af te sluiten?


Als u plotseling geld nodig heeft, bijvoorbeeld, u ontvangt een onverwacht hoge rekening voor een dienst, dan als eerste – praat u met de afzender van de factuur en legt u de situatie uit waarin u zich bevindt. U kunt een langere termijn plannen om uw factuur te betalen of een gedeeltelijke betaling voorstellen gedurende een langere termijn. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u overwegen een krediet af te sluiten. Zorg ervoor dat u op elk moment inzicht heeft in uw financiële situatie.


Hoeveel moet ik betalen?


De rentetarieven variëren bij verschillende financiële bedrijven. En dit is nu precies waar Whatlender.com bij aan te pas komt, want u kunt daadwerkelijk tarieven, voorwaarden en bepalingen vergelijken om de meest efficiënte kredietstrategie voor uw behoeften te vinden. U dient altijd de kleine lettertjes te controleren op de webpagina van de kredietaanbieder, maar in de meeste gevallen hoeft u zich geen zorgen te maken over administratieve of verborgen kosten. Dus wees voorzichtig en houd rekening met uw betalingen.


Hoe kan ik een krediet afsluiten?


Het aanvragen en afsluiten van kredieten is een gemakkelijke procedure. U kunt met behulp van een online aanvraagformulier een lening aanvragen. Om de lening te kunnen afsluiten, dient u ouder te zijn dan 18 jaar, werkzaam te zijn met een regelmatig maandelijkse inkomen en een bankrekening te hebben. Hoewel de aanvraag eenvoudig is, moet u zich niet overhaasten om een krediet af te sluiten. Wees voorzichtig en lees alle informatie, kleine lettertjes en voorwaarden over het beleid van de financiële organisatie die u het meest efficiënt vindt na het vergelijken van alle opties op Whatlender.com.


Wat gebeurt er als ik mijn krediet niet kan terugbetalen?


Als u betalingen mist of uw lening niet terugbetaalt en geen akkoord kunt bereiken over de verlenging van uw krediettermijn, dan is het heel goed mogelijk dat de kredietgever een slechte notering plaatst bij het Bureau Krediet Registratie. Dit kan in de toekomst problemen geven om krediet, lease of andere financiële diensten te verkrijgen. Ernstige gevallen van gemiste betalingen (wanbetalingen) kunnen voor de rechtbank worden gebracht. In dit geval zullen de kosten van de rechtbank bij het bedrag van uw schuld worden opgeteld. Voor meer informatie over het beleid met betrekking tot het verlengen van leningen, een beschrijving van het organisatiebeleid in geval van wanbetaling en niet-betaling gaat u naar de website van uw kredietverstrekker.

WhatLender.com
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more